Árajánlat

Árajánlat

Mennyiért végezzük el a javítást?

Erre nagyon egyszerű a válasz: minden sérülés teljesen egyedi aszerint, hogy az autón hol található, hogyan helyezkedik el, mekkora terjedelmű, darabszámú és milyen jellegű. Ezért nem tudunk Önnek előre megszabott árakkal szolgálni.

Arról azonban előre is biztosíthatjuk - és erről az ingyenes árajánlatkéréssel meg is győződhet -, hogy a hagyományos módszerhez képest töredék áron varázsoljuk újjá autóját.

Arra törekszünk - és ez a mi érdekünk is -, hogy minden egyes sérüléshez a legmegfelelőbb eszközt és a lehető legkisebb beavatkozást, a lehető legrövidebb idő alatt, kiváló minő

ségben végezzük el.

A javítás során ugyanígy törődünk azzal, hogy - szintén a költségek csökkentése érdekében - minimalizáljuk az anyagfelhasználást is.

Végül az sem elhanyagolható szempont, hogy amennyiben az Ön autóján több sérülés is van, a javításokat egy menetben elvégezve jelentős időt takarítunk meg. Az időmegtakarítás pedig az Ön pénztárcáját kíméli majd, mert a költségmegtakarítást visszakapja tőlünk.

A felsorolt szempontokat az árajánlat kialakításakor mind figyelembe vesszük, tehát Ön egy teljesen egyedi árajánlatot kap tőlünk. Az általunk biztosított többi előny mellett az is az Ön kényelmét és pénztárcájának kímélését szolgálja, hogy minden esetben az Ön számára legjobb és legolcsóbb megoldást kínáljuk.

Javasoljuk, hogy máris keressen bennünket, hogy ne maradjon le a legközelebbi javítási időpontról!