Szolgáltatásaink

Fényezés

Fényezésre szorul az autója?

Ön akarja lefújni? Vagy máshoz viszi?

Ne tegye!

Mi ennél szebb és olcsóbb megoldást kínálunk Önnek!

A kiváló színvonalú fényezéshez a megfelelő anyag - amely környezetvédelmi okokból vízbázisú festék - és a szakértő mellett tökéletes hőkamra is szükséges. Tulajdonképpen egy doboz festékszóróval is lehetne autót festeni, mégse teszünk ilyet. Ennek oka a technológiában rejlik.

A festék nem olyasmi, mint a porcukor, bár azt is, ezt is szórják. Az, hogy a munka tökéletes legyen, komoly előkészítést igényel. A javitási idő 80%-a az előkészítéssel telik el, csupán 5%-ot tesz ki a festék felvitele, és további 15%-ot az utómunkálat.

Ha az autó még fiatal, az autó színkódja alapján szakember nélkül is gyorsan, tökéletesen választhatunk színt. Az idő multával azonban a napfény és más környezeti hatások a színt módosítják. Ekkor már szükség van a szakértelmre, valamint a gyakorlott szemre, mely képes többmillió árnyalat közül is kiválasztani a megfelelőt.

A fényezést mi nem literben, nem méterben mérjük. Számunkra a mérce az "elem". Például egy bal első ajtó egy elem. Eszerint kalkuláljuk az árainkat is.