Szolgáltatásaink

Horpadásjavítás

Miért bosszankodik, Kedves Vendégünk?

Mert:

 • egy böszme a parkolóban rádörrentette a kocsija ajtaját az Önére?
 • a másik oldalról meg a másik böszme nekitolta a bevásárlókocsit?
 • az unatkozó parkolóőrök csak a két hatalmas csattanásra tápászkodtak fel az alaposan benyomott motorháztetőről, amelyen éppen ádázul verték a blattot?
 • hazafelé az országúton elkapta a jégverés?
 • a jégeső elől beállt egy fa alá, és a kocsijára szakadt az ág meg egy marék vadgesztenye - legalább dió lett volna, ugye ... ?
 • alig indult el újra, a felverődött kavicsok csak úgy záporoztak az autójára?
 • amikor otthon végre fellélegzett volna, rácsapódott a garázsajtó?
 • ezek után még a sícipős doboz is ráesett a polcról a tütükére?

Ez bizony sok egy napra. És Ön mégis szerencsésnek mondhatja magát, mert ha mindez nem történik meg Önnel, sosem találkozik velünk.

Mi lesz most?

Önnek komoly fejfájást okozott a kaland, és úgy döntött, hogy ezek után eladja jégkáros, ütött-kopott kocsiját és mostantól biciklin közlekedik. De ki fogja megvenni Öntől ezt az összevissza horpadt roncsot?

Ha elviszi a karosszériáshoz, esetleg márkaszervizbe az "jó" áron kikalapálja, vastagon legitteli és újrafényezi Önnek, pedig csak horpadt, benyomódott, de az eredeti fényezésnek semmi baja. Akkor minek drágán újrafényezni?

Előtte:

Utána:

Miért jó Önnek, hogy velünk találkozott?

Mert az általunk alkalmazott technológia - festés nélküli horpadáseltávolítás - lehetővé teszi a kisebb horpadások javítását karosszériajavítás, -bontás nélkül, az eredeti festékréteg megóvásával, az autó újrafényezése nélkül. Ezt a technológiát alkalmazzák a legnagyobb autógyárak is a szerelés, szállítás közben keletkezett kisebb karosszériahibák javítására. Márpedig a gyárból kibocsátott autón nem lehet semmilyen felületi hiba! A biztosítók által is elfogadott, támogatott technológia.

Az alkalmazott technológia segítségével az enyhe horpadások - amikor a festék nem sérült meg - a szokásosnál jóval alacsonyabb költséggel, röpke idő alatt, gyorsan és a fényezés károsodása nélkül, az emberi szem számára láthatatlanná téve javíthatók GARANCIÁVAL! Nagyon fontos, hogy így az Ön autója nem szenved értékcsökkenést, ami eladáskor rendkívül fontos az Ön és vevője számára.

Előtte:

Utána:

Mit javítunk ki az Ön autóján?

A példabeli szerencsétlen autón minden fém karosszériaelem károsodott: az összes ajtó, a motorháztető, a csomagtartófedél, a sárvédők és a tetőlemez. Mi pedig mindet tökéletesen kijavítjuk Önnek! Méghozzá gyorsan és kedvező áron.

Előtte:

Utána:

Miért jobb a technológiánk a hagyományos javításnál?

Mert:

 • sokkal gyorsabb és olcsóbb,
 • az autó fényezése, anyagszerkezete eredeti marad,
 • nem változik meg a fényezés rétegvastagsága,
 • nincs festési, színeltérési hiba,
 • bármilyen autóra alkalmazható.
Large Dent

Mennyit kell várnia a javításra?

 • Ha Ön előre bejelentkezett, és a sérülés mérete, jellege és helye megengedi, akkor csak egy órácskát, de a legrosszabb esetben sem többet egy-két óránál. Ez alatt Ön elintézhet egy gyors randevút - vagy légkondicionált várónkban elolvashat egy újságot, esetleg megnézheti a híreket a tévében, internetezhet.
 • Mennyire fog "fájni" a javítás az autónak?
 • Semennyire. A technológia roppant kíméletes, környezetbarát. Mivel a javítás közben nem sérül meg az eredeti fényezés, a javítás után nincs szükség újrafényezésre.
 • Mit lát az autóján a javítás után?
 • A sérült, horpadt, benyomódott lemez visszanyeri az eredeti alakját. A sérülés úgy eltűnik, hogy Ön meg se tudja mondani, hol volt a horpadás.

Mennyit ér az Ön autója a javítás után?

Előtte:Utána:Amennyiben:

Igénybe veszi plusz autókozmetikai szolgáltatásunkat is - amelyről itt tájékozódhat pontosan - sokkal többet!

Egyéb esetben annyit, mint a sérülés előtt. Mivel nincs újrafényezés, így értékcsökkenés sincs. A vevő is, Ön is tökéletesen elégedett lesz.

Mennyire fog "fájni" a javítás Önnek?

Annyira biztosan nem, mint a hagyományos javítás. Már maga a javítás ára is töredéke - a legrosszabb esetben is legfeljebb fele - a hagyományos módszerének. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy nem kell napokig nélkülöznie az autóját, vagy drágán másikat bérelnie.

Kinek ajánljuk szolgáltatásunkat?

Nemcsak az egyedi autótulajdonosoknak. A technológiát nagy tételben is tudjuk alkalmazni, például autókereskedések, kölcsönzők és flották számára is.

Mit kell most Önnek tennie?

Nagyon egyszerű a tennivalója Kedves Ügyfelünknek: telefonon történő bejelentkezés után a megbeszélt időpontban keressen fel bennünket! A gépkocsit nem kell előre lemosatnia, hiszen autókozmetikánkban erre lehetőség van.

A javításról pontos árajánlatot adunk - mindezt ingyen, és ajánlatunkat a feltüntetett időpontig tartjuk -, majd legfeljebb néhány óra múlva Ön már viheti is az autóját, amely addigra sérülések nélkül, eredeti állapotában ragyog.

Amennyiben a javítás bizonyos költséghatárt elér, gépkocsiját ingyen kitakarítjuk!

Lehetősége van e-mail-ban is ajánlatot kérnie. Ehhez kérjük, fényképezze le a sérülést(lehetőleg több szögből) és küldje el elektronikus levélcímünkre.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ebben az esetben forintra pontos ajánlatot nem áll módunkban adni.

Előtte:Utána:Mi történik, ha nem lehetséges a fényezés nélküli technológia kivitelezése?

Vannak olyan éles, törésszerű, olykor valóban törések, gyűrődések, amikor már a fényezés nélküli, szinte szó szerinti "varázsmódszerünk" sem segít, vagy csak bizonyos százalékban.

Nos! Ekkor sem kell túlzottan aggódnia, hiszen technológiánkkal a sérülés helyét fényezésre előkészítjük. Ekkor sem alkalmazunk melegítést, kalapálást, hiszen akkor a lemez túlzottan megnyúlik, "huppogóssá" válhat. Nem beszélve a kárpit, műanyagok szét-összeszerelését követő esetleges zörgésekről.

Ezt követően szakképzett kollégánk úgynevezett spot-technológiával a sérült felületet a lehető legkisebb területen újrafényezi. Ennek a mai professzionális technológiának köszönhetően itt is a legkevesebb terület kerül újrafényezésre és a környezetet is nagyban kíméljük. Ezután a területet összepolírozzuk, és a felület ismét tökéletes.

Ez a módszer a tökéletes minőség elérése céljából időigényesebb ugyan, de a kiváló esztétikai állapot megőrzése érdekében úgy gondoljuk, ez megér Önnek egy, maximum kettő napot.

Ugyanezt a módszert alkalmazzuk a mély, erős karcolások, műanyag részek törésénél, horpadásánál is, de erről tájékozódhat az esztétikai javítások leírásánál is.