Szolgáltatásaink

Jégkárjavítás

Hogyan varázsolunk mosolyt az Ön arcára?

Május hó egyik nem éppen havas, de annál forróbb szombatja, kora délután. Hatalmas vihar, jégeső. Gondoltam magamban, lesz jégkáros, horpadt autó rogyásig. Sajnáltam magamban a rengeteg gyönyörű autót, de hát valamiből meg kell élni! A horpadásjavítás márcsak ilyen...

Szakad a jég, csörög a telefon. Kétségbeesett hang a túloldalon: "elverte a jégeső az autót, rengeteg horpadás keletkezett rajta, pedig most adtam el. Jönne érte az új tulajdonos kedden! Ráadásul már lefoglalta, és én is befizettem az új autóra, mert ezt kinőttük. Tudnak-e segíteni, mert mindenfajta sérüléstől és a fényezés hibájától mentesen adtam el a járgányt"!? A válaszom határozott "igen" volt, és felismerve a kétségbeesést, valamint a gyermekzsivajt hallva a háttérben azt javasoltam, keressen fel bennünket mielőbb a horpadás javítása érdekében.

Nem is telt bele egy jó óra, megérkezett a kedves ügyfél. A vihar már az utolsókat rúgta - belénk -, de még esett. Meglátva az autót, a jégverés rettenetes munkáját, nagyon megsajnáltam a gyermekeivel körülvett fiatalembert. Rengeteg horpadás volt a jég következménye.

Megegyeztünk, nem fényezünk egy elemet sem, minden horpadást az alternatív módszerünkkel javítunk ki, figyelembe véve az ügyfél kérését - már hogy az autó már új gazdáját várja sérülés -, és fényezésmentesen 72 óra múlva. Hazafuvaroztam a fiatalembert aranyos gyermekeivel együtt, majd hazafelé már a jégkár javítás folyamatát intéztem telefonon.

Kértem a kollégáimat, hogy a körülményekre való tekintettel hétfőn legyenek kedvesek korábban felvenni a lantot. Gyors, precíz, megbízható munkára lesz szükségünk (mint mindig, de ez egy ambuláns eset).

Hétfőn reggel hétkor megbeszélés, nem fényezünk egy elemet sem, megoldjuk a problémát. Mindenki a jégvert, összevissza horpadt autó körül serénykedett, és 16-18 órányi megfeszített tempó mellett elkészült a csoda! Teljesítettük a kérést, kedden délben az autót újrafényezés és horpadás nélkül visszaszolgáltattuk a tulajdonosának.

Öröm volt a megelégedett ügyfél arcát látni. Szép munka a horpadásjavítás!